Kamer van Koophandel 04082572 | BTW nummer 1048.40.444.B01
>
>
>
>
Bedrijf starten
Ondernemingsplan
Advies, Administratie & Personeel
Uw flexibele en efficiënte oplossing voor
advies, administratie en personeel
Bedrijf starten

 

Een bedrijf starten brengt veel met zich mee. U bent druk met het opzetten van uw eigen onderneming, maar u wordt ook geconfronteerd met zaken waar u wellicht minder kennis van hebt. Denk bijvoorbeeld aan de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, het aanvragen van een btw- en/of loonbelastingnummer bij de Belastingdienst. Welke rechtsvorm verstandig is om te kiezen. Daarnaast bent u verplicht om uw administratie te voeren terwijl uw hart wellicht meer bij het ondernemen ligt. Bij al deze zaken kan puur MKB u ontzorgen.

Hoe gaat puur MKB dan te werk:
Allereerst bespreken wij met u uw ondernemingsplan. Indien u deze nog niet hebt, kunnen wij u hierbij assisteren. Met uw kennis van uw business en onze financiële kennis onderzoeken wij samen met u wat reële en haalbare resultaten zijn en met welke (financiële) risico’s uw onderneming kan worden geconfronteerd. Op basis van uw plan en het uitgebreide resultatenonderzoek verzorgen kunnen we een financieringsaanvraag verzorgen bij de bank.

Indien nodig schakelen wij een notaris voor u in  om bepaalde keuzes, zoals rechtsvorm, winstverdeling etc, vast te leggen. Wij schrijven uw onderneming in bij de Kamer van Koophandel en vragen de benodigde gegevens aan bij de Belastingdienst. Tenslotte starten we samen met u de administratie op en richten deze in op basis van uw management behoefte. Daarna bepaalt u hoe de administratie wordt gevoed. Als u het zelf wilt doen, dan kan puur MKB uw uitleggen hoe u dat het beste kan doen en u bijstaan met het nodige advies, maar u kunt er ook voor kiezen om het voeren van de administratie uit te besteden aan puur MKB.Het gaat er om dat het werkt voor u, zodat voor u het ondernemen op de eerste plaats kan blijven staan.

Daarnaast mag u van puur MKB verwachten dat wij u bij de groei van uw bedrijf tijdig en volledig blijven informeren en adviseren zodat u altijd optimaal gebruik kunt maken van fiscale regelingen en u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan die voorkomen hadden kunnen worden.