Kamer van Koophandel 04082572 | BTW nummer 1048.40.444.B01
>
>
>
>
Advies, Administratie & Personeel
Uw flexibele en efficiënte oplossing voor
advies, administratie en personeel

De informatie op onze websites, mailingen en nieuwsbrieven zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuiste of onvolledige informatie. De informatie wordt aangeboden zonder enige garantie over volledigheid, juistheid en/of geschiktheid.
Op onze websites  treft u een aantal hyperlinks aan naar andere websites. Puur MKB aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de gelinkte websites. Lees hiervoor de disclaimer of privacystatement,( indien aanwezig), van de site die u bezoekt.
Alle inhoud op de websites (teksten, afbeeldingen, bestanden) en onze nieuwsbrieven en mailingen en intellectueel ontwerp van deze website is eigendom van puur MKB. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van puur MKB mag de inhoud van onze websites, mailingen en nieuwsbrieven niet verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt. Het auteursrecht en eventuele andere rechten van intellectueel eigendom in deze uiting komen toe aan puur MKB.
Het is wel toegestaan om links naar artikelen of sjablonen op deze website te publiceren met bronvermelding.
Disclaimer