Kamer van Koophandel 04082572 | BTW nummer 1048.40.444.B01
>
>
>
>
Jaarrekening
Aangifte Omzetbelasting
Aangifte Inkomstenbelasting / VPB
Tussentijdse Cijfers
Ondersteuning
Advies, Administratie & Personeel
Uw flexibele en efficiënte oplossing voor
advies, administratie en personeel

 

Als u gedurende het jaar behoefte heeft aan meer stuurinformatie zodat u precies weet hoe uw onderneming er voor staat, dan kunnen wij in samenspraak bepalen wanneer er tussentijdse cijfers opgesteld dienen te worden, en welke informatie deze cijfers nog meer moet bevatten. Dit kan maandelijks, per kwartaal of per half jaar. Deze informatie geeft u een tool om vroegtijdig bij te sturen. Op deze manier voorkomt u nare verrassingen aan het einde van het jaar.

Een jaarrekening geeft een beeld over het afgelopen boekjaar. Echter kan het voor u als ondernemer belangrijk zijn om gedurende het jaar te weten of u op de goede weg bent en of u met de genomen beslissingen, of de uitbreiding van de onderneming ook het gewenste effect behaalt en of de kostprijsberekening nog actueel is.

Wij zijn van mening dat het vaak raadzaam kan zijn om al eerder een instrument in handen te hebben, waarmee u kunt bepalen hoe uw onderneming ervoor staat. U kunt beter vroegtijdig weten of u nog moet bijsturen om de gewenste doelstellingen en resultaten te kunnen behalen.

Tussentijdse Cijfers